Måtte starte bilforretning forfra – ny hjemmeside fra Auto IT gav lynstart

16 sep 2024 | Hjemmeside

De fleste vil helst ikke smide forretningsnavnet væk og starte en butik forfra, men det var nødvendigt for K-Biler i Nordborg, da navnesammenfald med upopulær konkurrent blev for belastende. Ny hjemmeside fra Auto IT gjorde skiftet smertefrit og butikken sælger nu fint med biler igen efter få måneder.

Det, som startede som en hobby, er nu blevet levebrød – at sælge biler, især varebiler og især til eksport. K-Biler i Nordborg på Als, består af far og søn, der har drevet bilforretning sammen i ti år, mens farmand trækker på 35 års erfaring fra branchen. Men så knækker filmen.

”Det gik ikke så godt for os. En konkurrent havde taget næsten samme navn som os og fik dårlige anmeldelser. Men folk tog ofte fejl, så der blev også talt dårligt om os og vi havde svært ved at sælge biler, og kassen var derfor næsten helt tom,” husker Konrad Debowski, der er sønnen.

Samtidigt var der bøvl med hjemmesideleverandøren, hvor der kom en bunke ekstraregninger.

”Hele tiden var der ting, som skulle fixes og betales for, selv om de i forvejen fik mange penge, mens hjemmesiden ikke blev vist nogen steder,” husker Konrad, der tilfældigvis fik besøg af en konsulent fra Auto IT.

 

Far og søn ved nyt skilt, fordi belastende konkurrent tvang butikken i knæ. Også hjemmesiden fra Auto IT er ny.

Ny hjemmeside sælger biler
Anledningen var at få bilerne annonceret på biltorvet.dk, men hurtigt kom snakken til at dreje sig om hjemmesiden, som IT-firmaet også kunne levere.

”Det var billigt, så vi skiftede og nu et par måneder senere er vi oppe at køre med nyt navn, som bliver vist på Google, når man søger. Har vi brug for mere reklame, ringer vi bare, og så kommer der gang i markedsføringen. Det kunne man ikke hos den anden leverandør, hvor der altid var kø på telefonen, og lang ventetid, når der skulle ordnes noget,” knurrer Konrad, der allerede har solgt biler via den nye hjemmeside.

Læs mere om ny hjemmeside fra Auto IT her

”En af mine kunder, sagde han fandt bilen på hjemmesiden, men ellers er det svært at måle og vide, hvor kunderne kommer fra – jeg plejer ikke at spørge,” griner Konrad, der også lever af, at eksportere varevogne til Østeuropa. Det skyldes til dels farmand, Wojtek Debowski, der oprindeligt er fra Polen.

Byttebilsfunktion give mange leads
Eksporten sker til nogle store bilforhandlere i forskellige lande som Bulgarien og Kroatien, men når der skal sælges brugte biler herhjemme, er det anderledes digitalt, og her kan Konrad varmt anbefale Auto IT som hjemmesideleverandør.

”Prisen er god, det gik hurtigt med at komme i gang og konsulenterne er til at få fat i. Hvis vi vil sælge mere, kan vi bare vælge fra hylderne, så der bliver reklameret mere. Du kan få alt af tillægsprodukter online, som Facebook-visninger, Trustpilot, Googlevisninger osv. Vi har ikke valgt online-salg, men vi har et modul, som viser, hvad kunderne kan få for deres byttebil, og den feature er jeg meget begejstret for, da det giver mange henvendelser,” slutter en begejstret Konrad.

 

K-bilers nye hjemmeside har en byttebilsfunktion, som besøgende bruger meget. Klik, for at se hjemmesiden.

 

Læs mere om ny hjemmeside fra Auto IT her